EDULLISET IV-SUODATTIMET HELPOSTI JA NOPEASTI   |   Tilaatko suurempaa erää?   -   pyydä tarjous!

Rekisteriseloste

Enfil Oy Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Enfil Oy (Y-tunnus: 2164826-0)
Vannekatu 1
37130 Nokia

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Tietosuojavastaava
Puhelin +385 50 441 5379
info [a] enfil.fi

REKISTERIN NIMI

Enfil Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Enfil Oy:n asiakkaaksi, ostanut tuotteita, hänelle lähetetään tarjouskirjeitä ja/tai osallistuu Enfil Oy:n järjestämään tilaisuuteen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Enfil Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Enfil Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
Rekisterin tietoja voidaan käyttää Enfil Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen. Enfil Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot käsitellyistä tilauksista
• Tilausten seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Enfil Oy:n käytössä, paitsi käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet vastuut tai muut vastaavat velvollisuudet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Enfil Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Enfil Oy:n salasanasuojatulla palvelimella tai ulkoisella palveluntarjoajalla.


Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Noudatamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä, Sähköisen kaupankäynnin sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Tuote- ja hintatiedot

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Lopulliseen hintaan lisätään toimituskulut 8,50€ - 11,90€. Yli 60€ arvoiset tilaukset toimitamme veloituksetta noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Ilmainen nouto onnistuu arkisin klo 7.30 - 15.30 Nokian varastolta, osoitteesta Vannekatu 1.

Toimitus- ja säilytysajat

Toimitamme tilaukset Matkahuollon tai Postin noutopisteeseen 1-4 vuorokauden kuluessa tilauksesta.
Matkahuolto säilyttää noudettavia lähetyksiä 7 vuorokautta
Posti säilyttää noudettavia lähetyksiä 7 vuorokautta.

Toimitustavat ja -maksut

Matkahuollolla tilattaessa toimitusmaksu on lähellä-paketille 8,50€ ja ovelle toimitus on 11,90 €.
Postilla tilattaessa nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista on 8,90€.

Muut toimitukseen liittyvät huomiot

Matkahuolto

  • Pakettikohtainen enimmäispaino on 35 kg
  • yli 30 kg painava Lähellä-pakettina lähetetty lähetys vaihdetaan Bussipaketiksi ja ohjataan noudettavaksi Matkahuollon asemalta tai asiamiespisteestä.
  • Bussiennakko-palvelun voi liittää vain lähetyksiin, jotka sisältävät yhden paketin.

Posti

  • Monipakettilähetysten enimmäiserä on 10 kappaletta.
  • Kaikkien pakettien enimmäispaino on 35 kg ja enimmäiskoko 120 x 60 x 60 cm.
  • Pakettiautomaattiin voi lähettää enintään kooltaan 59 x 60 x 36 cm suuruisen paketin.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:

  • Nordea
  • Osuuspankki
  • Tapiola
  • Pop Pankki
  • Säästöpankki
  • Ålandsbanken
  • Danske Bank
  • Aktia
  • S-pankki
  • Handelsbanken
  • Collector -lasku ja -osamaksu
  • Joustoraja -lasku ja -osamaksu
  • Everyday -lasku ja -osamaksu
  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard

Checkoutin maksutavoista tarkemmin

Palautukset

Tuotteilla on 100 päivän ilmainen palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.

Tilauksen peruuttaminen edellyttää, että tuote palautetaa moitteettomassa kunnossa ja palautuksen mukaan liitetään kopio lähetysluettelosta tai laskusta.

Palutusohjeet

Matkahuolto

Asiakaspalautustunnuksellamme voitte palauttaa veloituksetta Matkahuollon toimipisteestä. Antamalla tunnuksen kassavirkailijalle palautus lähtee meille automaattisesti.
Tunnus: 9516055

Pitäkää palautuksesta kuitti tallessa jos lähetykselle sattuu tapahtumaan jotain.

Posti

Asiakaspalautustunnuksellamme voitte palauttaa veloituksetta Postin toimipisteestä. Antamalla tunnuksen kassavirkailijalle palautus lähtee meille automaattisesti.
Tunnus: 643500

Pitäkää palautuksesta kuitti tallessa jos lähetykselle sattuu tapahtumaan jotain.

Palautusosoite:
Enfil Oy
Vannekatu 1
37130 Nokia
info@suodatinpiste.fi
050 4415379

Reklamaatiot

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Jos pakkaus on vaurioitunut kuljetuksessa, tee lähetystä noutaessasi heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassanne tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös 100 päivän jälkeenkin. Jos havaitset virheen tuotteessa/tilauksessa ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Force Majeure

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Enfil Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yhteystiedot

Enfil Oy
Vannekatu 1
37150, Nokia
info@suodatinpiste.fi
050 4415379